REGISZTRÁCIÓ/BELÉPÉS FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE Kosár tartalma:

Társaság bemutatása

Személy- és vagyonvédelem

A biztonságos munkavégzés, a termelő eszközök és a megtermelt javak vagyonvédelme alapvető fontosságú a teljes gazdaságban valamint a cégek működésében is. Ezért megrendelőinknek részletes elemzés alapján teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtunk.

A fő tevékenységi körön belül a társaságunk képzett szakemberekkel vállalja az ország egész területén szállodák, gyárak, irodák, őrzés-védelmét, rendezvények biztosítását.

Vagyonőrökkel irodaházak recepcióin, gyárak, üzemek teher- és személyportáin, valamint egyéb telephelyek kapuinál is találkozhatunk, egyszóval mindenhol, ahol az értékek védelmét vagyonvédelemmel is szükséges támogatni, gondoskodni kell a környezet biztonságáról. A Megbízókhoz érkező üzleti partnerek, vendégek a biztonsági szolgálattal találkoznak először és a sikeres együttműködést meghatározza az első benyomás. Személy- és vagyonőreink feladata – a megelőzésen túlmenően – hogy a hatályos jogszabályoknak és a megbízó speciális igényeinek megfelelően intézkedni legyenek képesek, és megjelenésükkel, viselkedésükkel jó benyomást keltsenek. Nagy hangsúlyt fektetünk személy –és vagyonőreink kiválasztására, hogy a partnereink által elvárt feladatokat magas színvonalon teljesítsék. A vagyonvédelmi szolgáltatás végzéséhez csak intézkedésre képes, megfelelő korú és fizikai állapotú kollégákat kívánunk foglalkoztatni. Alkalmazottaink mindig évszaknak megfelelő formaruhában, az adott feladathoz való felszereléssel vannak ellátva.

 

Nyári
ruházat
Átmeneti
ruházat
Téli
ruházat

Az objektumok védelméhez szervesen kapcsolódó

 • őrszolgálati, (belső és külső járőrözési feladatok)
 • porta-, és járőrszolgálati feladatokat,
 • recepciós, és telefonközpont-kezelő
 • személyek ki- és beléptetés
 • gépjárművek ki- és beléptetése
 • csomagok és ruházat átvizsgálás
 • szállítmányok, rakományok, személyek ellenőrzése
 • szállítmányok, személyek szállítása

Vállalunk személyvédelmi, érték- és szállítmánykísérési feladatokat is. Megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink kísérik partnereink szállítmányit, figyelik a járműveket és dokumentálják az eseményeket a teljes útvonalon a biztonságos célba jutásig. Személyvédelmi és kísérő szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleinknek a legnagyobb biztonságot nyújtsuk, a megbízás során felmerülő kéréseket maximálisan és diszkréten teljesítsük.

Az őrszemélyzet körültekintő kiválasztása és alapos felkészítése, illetve a szabályozás és az ellenőrzés szigorúsága, valamint a tisztességes alkalmazotti órabér és a hozzá kapcsolódó teljesítményarányos plusz juttatás a garancia arra, hogy a biztonsági szolgálat tagjai a feladataikat motiváltan, lelkiismeretesen végezzék. Különösen fontos ez egy termelő egység védelme estén. Biztosítjuk területeinken a rendszeres személyes ellenőrzést. Munkatársaink éjjel – nappal rendszertelen időközönként felkeresik az általunk védett objektumokat és ellenőrzik az őrszolgálatot ellátó munkatársainkat. Az ellenőrzésről jegyzőkönyvet készítünk, melyet megküldünk a megbízónk részére is.

A Protect-Security Személy- és Vagyonvédelmi Kft. gondoskodik:

 • a feladat ellátásához szükséges formaruháról és felszerelésekről,
 • a szolgálat ellátásához szükséges önvédelmi eszközökről, valamint a munkavédelmi eszközökről
 • a szolgálat éjjeli ellátásához szükséges eszközökről
 • szükség esetén járőrellenőrző rendszer kiépítéséről valamint szolgálati gépjárműről
 • speciális eseteknél B4 páncélozott szállítójárműről
 • a feladat végzéséhez szükséges minden fajta dokumentációs eszköz biztosításáról

Továbbá az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő video megfigyelő rendszerek, behatolás védelmi rendszerek, tűzjelző berendezések telepítésével is bővítettük szolgáltatásaink listáját. Ipari területek, középületek, magáningatlanok biztonságtechnikai biztosítását több éves tapasztalattal rendelkező kollégák látják el. Akik állandó felügyeletet szeretnének kérni bármilyen ingatlanra, azok számára napi 24 órás távfelügyeletet tudunk biztosítani a működési területünkön. A távfelügyeleti központba érkező telefonos riasztás után értesített járőr a riasztást követő 15 percen belül kiérkezik a helyszínre, ahol, ha van kulcsa az ingatlanhoz, akkor az ingatlan külső területén (udvar) meggyőződik, hogy történt-e behatolás és megkezdi a további intézkedéseket (helyszín biztosítása, rendőrség értesítése, behatoló elfogása, feltartóztatása). Ha nincs kulcsa az ingatlanhoz, akkor megvárja a helyszínen az objektumhoz kapukulccsal rendelkező képviselőjét.

Az Protect-Security Kft. a felkérés esetén, vagyonvédelmi elemzést végez. Az értékelést egyeztetjük a Megbízó felelős képviselőjével, így alakítjuk ki az őrzési koncepciót, valamint a vállalási díjat.

Építőipar

A cég gépparkja alkalmassá teszi a társaságot, mezőgazdasági termelő egységek, erdőgazdaságok biztonsági szolgálatának, illetve építőipari tevékenységek ellátására is. Anyagok szállítmányozása, mélyépítési és tereprendezési munkálatok részleges kivitelezésére. Az általunk őrzött ipari területek bővítésének mélyépítési munkálataiban, parkolók kialakításában, parkosításban tudunk részt vállalni. Cégünk több kiemelt projektben vett részt, ami bizonyítja a megfelelő szakmai hátteret.

Takarítás

A vagyonvédelem mellett a takarítás is alapvető fontosságú egy cég működésében és a nem megfelelő szolgáltatás veszélyeztetheti a működését, termelését. A takarítási tevékenység jellegéből adódóan biztonsági kockázatot jelenthet. Ezért cégünk a vagyonvédelem mellett a takarítási feladatokat is az előírásoknak megfelelően látja el. Vállaljuk irodák, irodaházak, gyárak gépi és kézi takarítását. Továbbá a kertészeti, gondnoki, térmesteri feladatok ellátását is tudjuk biztosítani az adott évszak speciális feladataival együtt (fűnyírás, fűkaszálás, hó tolás, síkosság mentesítés).

Kereskedelem

A fent felsorolt szolgáltatásokon kívül, mivel a megbízható felszerelés a minőségi munkavégzés alapkövetelménye, foglalkozunk E-kereskedelemmel is. Weboldalunkon rendvédelmi és vagyonvédelmi ruházatot és eszközöket forgalmazunk. Cégünk több éves tapasztalattal válogatta össze professzionális termékeket forgalmazó beszállítóit, így saját alkalmazottaink mindig a legkorszerűbb felszerelésekkel vannak ellátva. Ezeket a garantált minőségű termékeket szívesen ajánljuk partnereink és a szakmánkban tevékenykedők számára is. Az oldalon szereplő termékek listáját folyamatosan aktualizáljuk, illetve bővítjük.

Könyvelés

Tevékenységeink közé tartozik továbbá a könyvelés. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink különböző vállalkozási formák (egyéni vállalkozók, őstermelők, Bt., Kft., Rt., Zrt.) könyvelését, bérszámfejtését tartják kézben napra készen. Ezen kívül foglalkoznak még munka és személyüggyel, adótanácsadással, gazdasági jogi képviselettel. Ezen kívül az általunk elvégzett könyvelési anyagért teljes felelősséget vállalunk, illetve a vállalkozással kapcsolatosan az esetleges hatósági vizsgálatokon is teljes körűen képviseljük ügyfeleinket.

© Copyright 2013 PROTECT SECURITY Kft. Minden jog